En fullt modern stuga vid en gotländsk strand för 1.500 kr i månaden

Hur är det möjligt?

Drömstugan har byggt ca 300 stugor på Gotland som bostadsrätter som man hyr ut när man inte själv är på plats. Ägarna bestämmer hur mycket man vill vara i sin stuga och övrig tid hyrs den ut och tickar in pengar. På så sätt så blir det väldigt enkelt och smart att äga ett boende på Gotland. Det innebär också att man har semester när man är ledig eftersom det är någon annan som sköter om städ, gräsklippning, yttre underhåll, målning och uthyrning.

Tack vare att denna modell fungerat i flera år, kan vi garantera att det inte kostar mer än 1.500 kr i månaden att äga en Drömstuga. Ofta kostar det mindre beroende på vilken anläggning på ön som du är intresserad av. Vi har bostadsrätter/stugor  i SliteBjörkhaga och Fide. Vill du kan vi skriva ett uthyrningsavtal som sträcker sig över 3–5 år då får du lite lägre men säkrare intäkter.

Här kommer några rader från Lena som är en av många nöjda ägare…

Vi har lediga stugor i FideBjörkhaga och i Slite. Alla objekt ligger bara ett stenkast från havet där de flesta har havsutsikt. Vi har fasta priser utan budgivning.
Vill du veta mer så kontakta Gill Nilsson

Gill Nilsson
0735-26 28 05
gill@dromstugan.se