fbpx

Designstuga 202 A & B

En av de två helt unika Drömstugor i Slite som ligger i bästa läge med havet som granne. Oceanfront med stora fönsterpartier som går att öppna upp mot havet så smälter lätt vardagsrummet och naturen samman. En stor takterass på 45 kvm sträcker sig över hela stugan med två sittgrupper som passar sig perfekt för en middag med familj eller vänner. Ni finner även två solstolar med plats för fler, där ni har möjlighet att njuta av solen hela dagen. På markplan finns det en stor uteplats som blir en del av vardagsrummet när skjutdörrarna öppnas upp, där finner ni även två sittgrupper.

Designstugan är i två delar, en stor och en liten del. Perfekt för barnen att bo i den mindre delen eller när släkt/vänner kommer och hälsar på. Det är också möjligt att hyra ut den delen man inte brukar när man själv är på plats. För en god intäkt.

Stora delen är 2 rum + kök, här finns det ett luftigt vardagsrum med bäddsoffa och tv. Ett modernt och väl utrustat kök med induktionshäll, kyl/frys, micro och diskmaskin. I sovrummet finns det en dubbelsäng med låsbar förvaring under. För ägarens privata tillhörigheter. Ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handdukstork, moderna glasdörrar och goda förvaringsmöjligheter. I stora delen finns det totalt 2+2 sängplatser.

Lilla delen är 1 rum + kök, här finner ni ett litet men trivsamt vardagsrum med bäddsoffa och tv, ett modernt pentry i rostfritt stål och ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handdukstork och goda förvaringsmöjligheter. I l lilla delen finns det totalt 2 sängplatser i bäddsoffan.

Designstugan är utrustad med luftvärmepump och golvvärme i både den stora och lilla delen.

Fakta

Antal rum3
Boarea40 kvm
Avgift3 077:-/mån
Pris2 300 000:-
Byggår2015

Planlösning

1
1

Designstuga 202 A & B

En fullt modern stuga vid en gotländsk strand för 1.500 kr i månaden – hur är det möjligt?

Det finns ungefär 300 Drömstugor på Gotland. Alla ägs i form av bostadsrätter. Ägarna planerar när de vill vara i sin stuga och hyr ut övrig tid, så att de får intäkter på sin stuga. Ett smart och enkelt sätt att äga ett strandnära boende på Gotland. Med den här ägandeformen kan du verkligen ha semester då du är ledig, eftersom städning, gräsklippning, yttre underhåll, målning och uthyrning ligger på anläggningens ansvar.

Efter att vi nu har testat den här modellen i flera år, kan vi konstatera att en Drömstuga inte kostar mer än 1.500 kronor i månaden att äga när stugan hyrs ut några veckor under högsäsong. Kostnaden kan till och med i vissa fall bli lägre! Känner du dig osäker kan vi skriva ett avtal över 3–5 år, med garanterade, men med något lägre hyresintäkter.

Men vilken ekonomi just din stuga får beror förstås på flera faktorer som vilken av våra anläggningar du är intresserad av, hur ditt lån läggs upp och hur mycket du planerar att nyttja din stuga själv.

Kontakta mig idag så gör vi en kalkyl för just dig!

© Drömstugan i Sverige AB, Artellerigatan 2B, 621 45 VISBY