fbpx

Drömstuga 24 Slite

Drömstuga 4+2 är 40 kvm. Här finns två sovrum, vardagsrum med braskamin och bäddsoffa, kök och ett komplett badrum.

En trevlig stuga med stor terrass där ni kan avnjuta en god frukost och morgonsolen.

Denna Drömstuga har Tema Skog med brun träfasad, lite mer höstkänsla i interiören och klinkergolv.

En Drömstuga är alltid fullt möblerad och utrustad redan när du köper den. Allt finns, från sängar och utemöbler till tallrikar och bestick.

Fakta

Antal rum3
Boarea40 kvm
Byggår2008
Avgift1860 kr/mån
Pris1 750 000 kr

Planlösning

1
1

Drömstuga Strandbod 24 Slite

En fullt modern stuga vid en gotländsk strand för 1.500 kr i månaden – hur är det möjligt?

Det finns ungefär 300 Drömstugor på Gotland. Alla ägs i form av bostadsrätter. Ägarna planerar när de vill vara i sin stuga och hyr ut övrig tid, så att de får intäkter på sin stuga. Ett smart och enkelt sätt att äga ett strandnära boende på Gotland. Med den här ägandeformen kan du verkligen ha semester då du är ledig, eftersom städning, gräsklippning, yttre underhåll, målning och uthyrning ligger på anläggningens ansvar.

Efter att vi nu har testat den här modellen i flera år, kan vi konstatera att en Drömstuga inte kostar mer än 1.500 kronor i månaden att äga när stugan hyrs ut några veckor under högsäsong. Kostnaden kan till och med i vissa fall bli lägre! Känner du dig osäker kan vi skriva ett avtal över 3–5 år, med garanterade, men med något lägre hyresintäkter.

Men vilken ekonomi just din stuga får beror förstås på flera faktorer som vilken av våra anläggningar du är intresserad av, hur ditt lån läggs upp och hur mycket du planerar att nyttja din stuga själv.

Kontakta mig idag så gör vi en kalkyl för just dig!

© Drömstugan i Sverige AB, Artellerigatan 2B, 621 45 VISBY