fbpx

Drömstuga 47 Slite

Drömstugan är 40 kvm., här finns två sovrum, vardagsrum, hall med braskamin och bäddsoffa, kök och ett komplett badrum.

Denna drömstuga ligger i “oceanfront” med havet bara några meter från ytterdörren, ett verkligt drömläge.

En Drömstuga är alltid fullt möblerad och utrustad redan när du köper den. Allt finns, från sängar och utemöbler till tallrikar och bestick.

Fakta

Antal rum3
Boarea44 kvm
Byggår2008
Avgift1785 kr/mån
Pris1 975 000 kr

Planlösning

1
1

Drömstuga Strandbod 47 Slite

En fullt modern stuga vid en gotländsk strand för 1.500 kr i månaden – hur är det möjligt?

Det finns ungefär 300 Drömstugor på Gotland. Alla ägs i form av bostadsrätter. Ägarna planerar när de vill vara i sin stuga och hyr ut övrig tid, så att de får intäkter på sin stuga. Ett smart och enkelt sätt att äga ett strandnära boende på Gotland. Med den här ägandeformen kan du verkligen ha semester då du är ledig, eftersom städning, gräsklippning, yttre underhåll, målning och uthyrning ligger på anläggningens ansvar.

Efter att vi nu har testat den här modellen i flera år, kan vi konstatera att en Drömstuga inte kostar mer än 1.500 kronor i månaden att äga när stugan hyrs ut några veckor under högsäsong. Kostnaden kan till och med i vissa fall bli lägre! Känner du dig osäker kan vi skriva ett avtal över 3–5 år, med garanterade, men med något lägre hyresintäkter.

Men vilken ekonomi just din stuga får beror förstås på flera faktorer som vilken av våra anläggningar du är intresserad av, hur ditt lån läggs upp och hur mycket du planerar att nyttja din stuga själv.

Kontakta mig idag så gör vi en kalkyl för just dig!

Dela med dina vänner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
© Drömstugan i Sverige AB, Artellerigatan 2B, 621 45 VISBY