fbpx

Fiskestuga 13 Fide

De mycket fina nybyggda stugorna med fin utsikt har plats för fyra personer i sängar och stugan erbjuder bra kokmöjlighet. Ihop med stugan finns en stor veranda med utemöbel med möjlighet till fina stunder i sommarens semestersol. Här njuter gärna av en god middag efter en fantastisk dag. Med lite tur bjuds man även på en vacker solnedgång.

Ljus och modern stuga med närhet till havet och naturen. Stugan har en öppen planlösning med 4 bäddar i kombinerat sovrum/allrum/kök, separat badrum med wc och dusch. Köket är utrustat med kyl, mikro och spisplattor samt full uppsättning husgeråd. Stugan är 21 kvm stor. Badrummet erbjuder allt som kan önskas.

Fakta

Antal rum1
Boarea21 kvm
Avgift1 332:-
Pris995 000:-
1
1

Fiskestuga 13 Fide

En fullt modern stuga vid en gotländsk strand för 1.500 kr i månaden – hur är det möjligt?

Det finns ungefär 300 Drömstugor på Gotland. Alla ägs i form av bostadsrätter. Ägarna planerar när de vill vara i sin stuga och hyr ut övrig tid, så att de får intäkter på sin stuga. Ett smart och enkelt sätt att äga ett strandnära boende på Gotland. Med den här ägandeformen kan du verkligen ha semester då du är ledig, eftersom städning, gräsklippning, yttre underhåll, målning och uthyrning ligger på anläggningens ansvar.

Efter att vi nu har testat den här modellen i flera år, kan vi konstatera att en Drömstuga inte kostar mer än 1.500 kronor i månaden att äga när stugan hyrs ut några veckor under högsäsong. Kostnaden kan till och med i vissa fall bli lägre! Känner du dig osäker kan vi skriva ett avtal över 3–5 år, med garanterade, men med något lägre hyresintäkter.

Men vilken ekonomi just din stuga får beror förstås på flera faktorer som vilken av våra anläggningar du är intresserad av, hur ditt lån läggs upp och hur mycket du planerar att nyttja din stuga själv.

Kontakta mig idag så gör vi en kalkyl för just dig!

© Drömstugan i Sverige AB, Artellerigatan 2B, 621 45 VISBY