fbpx

Lediga Drömstugor i Slite strandby

Det bästa jag har gjort!

”För några år sedan köpte jag en Drömstuga vid havet i Slite och då lovade man mig att jag bara skulle behöva betala för el, vatten och sopor ca 1.500 kr månaden och att det skulle bli ett bekymmersfritt boende. Det blev bättre än så. Jag får ca 1.500 kr över varje månad och då är det ändå tre vintermånader som jag inte hyr ut alls.

Jag är i stugan så ofta som den är ledig och stormtrivs i Slite. För några dagar sedan köpte jag min andra stuga då jag ville vara ännu närmare vattnet. Nu bor jag bara några meter från havet i ett läge som jag aldrig trodde att jag skulle få råd till och får ändå pengar över. Det låter för bra för att vara sant men det är faktiskt så.”

Lena Stenström

Min månadskostnad är noll

”Jag tyckte att jag behövde en sommarstuga och slog till när Slite Strandby byggdes. Av en tillfällighet blev det så att jag köpte två Drömstugor: en att använda själv och en som investering. Om jag räknar in hyresintäkterna blir min månadskostnad 0 kronor.

Då lägger jag inte ner någon tid alls på vare sig uthyrning eller skötsel. Operatören sköter kontakt med gästen, levererar avräkningar, klipper gräset och sköter stugan i övrigt. Hela ägandet är väldigt enkelt!

Hans Klintbom

© Drömstugan i Sverige AB, Artellerigatan 2B, 621 45 VISBY